January 8, 2020

Mooi Wark – Schijt Aan Regels Lyrics

By Azlyrics

Ik ben al wat doagen een beetie dwars op alles, weet ie wat t geval is, zal ik me wel gedroagen. Die bobo’s bepalen wat wel mag of wat niet mag. doarvan krieg ik een glimlach, ik goa dr tegenin

Want kiek en das nou typisch nederland, en al die regels hangt hier an de wand, misschien ben ik wel wat te streng zo ak het hier wat donker breng. Want soms dan vin ik er geen flikker an, als ik me niet eens fijn kan loaten goan, en ik bedoel het niet zo slecht moar het helpt als ik soms zeg
Wij hebben schijt aan regels. jalalalalalalaaaaaa, schijt aan regels ik njalalalalalalaaaaa, wij hebben schijt aan regels jalalalalalalaaaaaaa, wie hef er nooit schijt aan regels want die mag van ons wel goan
En weet ie waar ik nou het hardste om moet lachen, dat moej es eem wachten wat ik joe nou ga zeggen, soms moej dan gewoon doen of het joe niks kan schelen, heur niks van die bevelen ik goa der tegen in

Want kiek en das nou typisch nederland, en al die regels hangt hier an de wand, misschien ben ik wel wat te streng zo ak het hier wat donker breng. Want soms dan vin ik er geen flikker an, als ik me niet eens fijn kan loaten goan, en ik bedoel het niet zo slecht moar het helpt als ik soms zeg
Wij hebben schijt aan regels. jalalalalalalaaaaaa, schijt aan regels jalalalalalalaaaaa, wij hebben schijt aan regels jalalalalalalaaaaaaa, wie hef er nooit schijt aan regels want die mag van ons wel goan
Wij hebben schijt aan regels. jalalalalalalaaaaaa, schijt aan regels jalalalalalalaaaaa, wij hebben schijt aan regels jalalalalalalaaaaaaa, wie hef er nooit schijt aan regels want die mag van ons wel goan. want die mag van ons wel goan. want die mag van ons wel goan